Внимание! Указателна табела праща шофьори в насрещното във Враца

Внимание! Указателна табела праща шофьори в насрещното във Враца Неправилно поставена указателна табела праща шофьорите в насрещното движение на възлово кръстовище във Враца, сигнализираха читатели на BulNews.bg в рубриката „Ти, репортерът“. 
Истински транспортен абсурд се случва малко преди кръговото кръстовище на бензиностанция „Аванти“ на булевард „Христо Ботев“ в града. 
Оказва се, че неправилно поставена табела праща шофьорите в насрещното движение. Откакто е поставена табелата водачите често изпадат в напълно абсурдна ситуация, разказват врачани. Огромната табела е монтирана точно по средата на островчето между двете еднопосочни платна и както е поставена указва шофьорите да завият за Монтана в лентата за насрещното движение, а не да продължат към кръговото, което е малко по-надолу и да се включат нормално в трафика. 
„Подобна грешка допускат водачите, които не са от града и минават транзит от тук. Реално мястото на знака трябва да е по средата, в тревните площи на кръговото кръстовище, за да не се объркват шофьорите. Кой акъл е разпоредил да се сложи там не е ясно, но трябва незабавно да бъде преместен, преди да е станала някоя сериозна катастрофа с жертви“, коментират читателите ни.
 
21.07.2018, 08:50 часа
4572 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha