Опасност на пътя! Джигит подкара в насрещното на оживен булевард във Враца /снимки/

Опасност на пътя! Джигит подкара в насрещното на оживен булевард във Враца /снимки/ За пореден шофьор, застрашаващ колегите си на пътя с безотговорното си шофиране, алармира редовен читател на BulNews.bg. 
Случката се е разиграла преди няколко дни във Враца.
Лек автомобил „Ситроен“ се движел по булевард „Мито Орозов“ в посока центъра на града. Изневиделица водачът решил да предприеме безумна маневра, свил рязко в ляво и навлязъл в насрещното движение. След това се качил на тротоара и спрял пред мебелния магазин преди кръстовището с ул. „Стоян Заимов“. 
Булевардът и  кръстовището са едни от най-натоварените в града. Врачанин, който се движел зад „Ситроен“-а, видял действията на другия шофьор, извадил си телефона и веднага заснел нарушението. Човекът ни изпрати снимки и се надява, след като публикуваме колата на джигита, полицията да се задейства и да го санкционира. 
Подобни гледки стават все по-чести. Шофьорите се чувстват безнаказани и масово поставят своето удобство пред здравето и живота на останалите участници в движението. Врачани призовават върху нарушителите да се стовари законът в цялата му тежест, за да се замислят следващия път, преди да застрашат невинни хора. 
23.01.2023, 09:39 часа
3594 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha