Среднощен екшън! Крадец нападна и опита да обере спяща баба

Среднощен екшън! Крадец нападна и опита да обере спяща баба Крадец, нападнал спяща баба и опитал да й задигне парите, бе изправен на подсъдимата скамейка, научи BulNews.bg. 
Среднощният екшън се е разиграл в козлодуйското село Хърлец на 25 май, като преди дни нападателят бе осъден на една година пробация и 320 часа годишно безвъзмезден труд в полза на обществото.
Нападението станало около 1.30 часа, като за случилото се в полицията съобщил лично кметът на населеното място. Местният управник заявил пред униформените, че някой е влязъл в дома на 86-годишната старица и се е опитал със сила да открадне спестяванията на жената, които били в размер на 1 700 лева. Тарашът на дома на бабата не дал резултат, защото тя предвидливо била скрила парите на различни места в дома си. Докато крадецът ровил в шкафовете старицата се събудила и започнала да вика за помощ. Нападателят се уплашил и я проснал на земята. Съседи чули виковете на жената и веднага се обадили на кмета на селото, който пък от своя стран светкавично извикал униформените.
Няколко часа по-късно за престъплението ченгетата закопчали 36-годишния А.К. за срок от 24 часа. При разпита в полицията нападателят си признал всичко. 
 
25.07.2018, 08:12 часа
3797 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha