Насам, народе! Див циганин рецитира „Опълченците на Шипка“ в центъра на Враца /снимки и видео/

Насам, народе! Див циганин рецитира „Опълченците на Шипка“ в центъра на Враца /снимки и видео/ Луд циганин забавлява жителите и гостите на Враца като рецитира по свой си начин „Опълченците на Шипка“, видя репортер на BulNews.bg. 
Мургавият Мишо е родом от града под Околчица и има сериозни психични и финансови проблеми, но въпреки това е намерил начин да изкарва препитанието си по честен и интересен начин.
Мишо спира хората в централната градска част и обикаля по масите на заведенията с ексклузивна оферта. Срещу левче той предлага да им изрецитира - къде дословно, къде не, вечната творба на Иван Вазов.
За два лева пък ще можете и да го снимате и да си направите селфи с култовия врачанин, който дори може да измести ексцентричния Стефан Чолаков – Чолака. Славата на известния с речите си по мегафона е силно застрашена да бъде отнета от новата звезда на града.
Рециталът на Мишо освен, че почти няма връзка с обадата е и придружен със сексуални жестове, които впечатляват и изчервяват всеки човек, станал свидетел на изявата му. 
Вижте уникалното му изпълнение във видеото по-долу:


26.07.2018, 08:10 часа
15993 3
Коментари

утрешен историк

26.07.2018, 15:57 часа
Да сака народна пенсия, он моо да а новия борец за свобода

в.н

26.07.2018, 15:02 часа
Не е забавно да се подигравате на човек с психически проблем :( Друг е въпроса, че повечето от нас не знаят нищо на Вазов, освен първия куплет на "Аз съм българче "

гу

26.07.2018, 11:18 часа
Мръсен мангал, какво пък общо с Чолака има този кретен?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha