Още разследват случая с падналия работник на ЧЕЗ от стълб в Мездренско

Още разследват случая с падналия работник на ЧЕЗ от стълб в Мездренско Инспекцията по труда във Враца и НАП още водят разследване какво е довело до падането на работника на ЧЕЗ от стълб в романското село Синьо бърдо, научи BulNews.bg. 
Припомняме, че тежката трудова злополука стана на 5 юли около обяд. Тогава работник на ЧЕЗ, който живее в Мездра, падна от стълб по време на работа и разби черепа си на земята. 
Пострадалият е 46-годишният Калин Милчов от железничарския град. От падането мъжът получил сериозна фрактура на черепа, фрактури на крайниците, счупени ребра, вътрешни кръвоизливи, както и спукване на гръбначните прешлени. До скоро Калин е бил с опасност за живота и в медикаментозна кома в „Пирогов“ и е претърпял няколко животоспасяващи операции.  
Припомняме, че 46-годишен работник на електроразпределителната компания се бил качил на стълб за високо напрежение, за да отстранява авария, причинена от гръмотевична буря. Той обаче загубил равновесие и паднал от около 10 метра височина.
Колегите му станали свидетели на зловещия полет и реагирали светкавично като извикали линейка. Медиците дошли бързо и откарали пострадалия работник първо в спешното в Мездра, откъдето веднага бил вдигнат за врачанската болница, малко по-късно бил откаран в неврохирургията в столичната болница „Пирогов“.
 
26.07.2018, 08:00 часа
2462 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha