Извънредно! Две коли се размазаха на Е-79 между Мездра и Враца, линейки карат ранени в болница /снимки/

Извънредно! Две коли се размазаха на Е-79 между Мездра и Враца, линейки карат ранени в болница /снимки/ Две коли са катастрофирали на международен път Е-79 между Враца и Мездра, видя първо репортер на агенция BulNews.bg. Двама души са пострадали и са откарани в болницата във Враца, а други двама техни колеги са в спешното на Мездра.
Инцидентът е станал преди минути в местността Кълни дол. Миниван „Хюндай“ се движел в посока към Враца. Возилото се поднесло на мокрия асфалт и водачът загубил контрол над управлението. Автомобилът се завъртял и се спрял насред шосето.
Зад него се движел товаро-пътнически врачански „Форд“. Водачът не успял да реагира навреме и се натресъл в минивана. От удара „Форд“-ът се преобърнал странично на шосето в храстите. В него пътували  4-ма души, които са ранени при ПТП-то. Те са вдигнати с линейки и откарани незабавно в болниците във Враца и Мездра. По неофициална информация едният пострадал е докаран в спешното в областния град на носилка, с поставена шина на главата и включена система, докато неговият колега е можел сам да се движи. На този етап няма информация за здравословното състояние на закараните в Мездра.
В момента дясната лента на натоварения международен път е изцяло блокирана от катастрофиралите коли. Съветваме водачите да преминават с повишено внимание, за да не се стигне до нов инцидент. Местността Кълни дол е известна с честите инциденти и по тази причина асфалтът там е фрезован.
31.07.2018, 09:05 часа
11443 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha