Гордост! Талантливо дете от Мездра издава първата си песен /снимки/

Гордост! Талантливо дете от Мездра издава първата си песен /снимки/ Талантливо дете от Мездра до дни ще представи първата си авторска песен. Елизабет Виталиева, която е втори клас в СОУ „Иван Вазов“ в железничарския град е записала песента „Родена съм под щастливата звезда“. Това съобщи за BulNews.bg майката на момичето Миглена Ценова.
Младата певица се занимава с музика от 4-годишна. Когато родителите видели, че Елизабет е много талантлива, решили да я запишат при музикален педагог.
Първата изява на детето е в шоуто „Кой е по-по-най?“, където печели награда за артистичност. 5-годишна става модел в модна агенция „ДаниСтил”,като на конкурс за красота в София печели и титлата „Принцеса на България“. 
От една година е част от вокалната група на Анета Петкова „Детски свят-мини“. 
Талантливата Елизабет има над 50 грамоти и много завоювяни награди, купи, златни медали и статуетки. Последният й трофей е от миналия месец, когато се е върнала от фестивал в Гърция с купа за първо място, два медала и награда от публиката. 
Освен с музика момичето се занимава и с хип-хоп танци и е много ученолюбива, като е завършила учебната година с отличен успех. 
Най-голямата страст на Елизабет обаче си остава музиката и ето защо тя прави песента „Родена съм под щастливата звезда“, която записва в музикално студио СеВеКом във Враца, а нейн продуцент е Димо Филипов. Премиерата ще е след около десет дни, като парчето първо ще се завърти в YouTube, а след това и по някои радиостанции и телевизии.
 
02.08.2018, 08:35 часа
1700 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha