Дрогирани вдигнаха накрак полицията, шляят се неадекватни по натоварено шосе

Дрогирани вдигнаха накрак полицията, шляят се неадекватни по натоварено шосе Двама наркомани вдигнаха накрак полицията в Берковица вчера. Те са били заловени, докато се шляели опиянени по натоварено шосе край града.
Случката се разиграла малко преди 15 часа. Шофьори сигнализирали в полицията, че двама видимо неадекватни мъже се разхождат по пътя откъм прохода "Петрохан", в близост до разклона за село Мездрея. На мястото незабавно е изпратен екип на полицията, който спрял до пешеходците, за да им извърши проверка.
Двамата мъже очевидно били под влиянието на упойващи вещества. Те отказали да представят на униформените документи за самоличност. Затова ченгетата ги натоварили в патрулката и ги откарали в районното полицейско управление.
Там станало ясно, че дрогираните са 50-годишният Людмил Д. от белослатинското село Търнак и Светломир С. на 32 години от Монтана. Извършен е обиск на личния им багаж, при който униформените се натъкнали на наркотици и техни заместители. В чантата на единия бил намерен блистер "Диазепам", шише с метадон и свивка с бяло прахообразно вещество с тегло 0.37 грама, наподобяващо амфетамин. В багажа на другия мъж е намерено и иззето още едно шише метадон.
Намерените вещества са иззети, а двамата мъже са тикнати в ареста за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.
10.08.2018, 09:56 часа
5452 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha