Само в BulNews: Вижте коя е загиналата жена в касапницата край Борован /снимки/

Само в BulNews: Вижте коя е загиналата жена в касапницата край Борован /снимки/ 56-годишната Геновева Радкова от село Софрониево е загиналата жена в катастрофата между врачанските села Борован и Добролево, научи агенция BulNews. 
Тя и мъжът й Стилиян Радков се връщали от почивка, когато станал трагичния инцидент.
Както медията ни първа съобщи вчера, леката кола "Тойота", в която те пътували, се сблъскала челно с лек автомобил „Хюндай Соната“ със софийска регистрация. При удара Геновева загинала на място. Мъжът й е настанен в болница със счупен крак и множество порезни рани, но без опасност за живота. 

МВР потвърди ексклузивната новина на BulNews за двамата загинали край Борован

Стилиян, който работи в АЕЦ „Козлодуй“, е в шок от преживения ужас и не си спомня нищо от случилото се, разказа пред репортер на BulNews кметът на село Софрониево Демира Димитрова. Тя заяви и че все още не са изяснени причините за трагичния инцидент. 
Димитрова разказа още, че цялото село е потресено от случилото се. По думите й Геновева и Стилиян са били семейство за пример - грижовни родители и много добри и отзивчиви към всички в селото. На мъжа скоро му предстояло пенсиониране, а жената вече е била пенсионерка. Те имат две дъщери. Едната още вчера е пристигнала в болницата при баща си, а другата до дни ще пристигне от чужбина.
13.08.2018, 10:37 часа
20403 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha