Кадастърът във Враца си търси старши експерт

Кадастърът във Враца си търси старши експерт Службата по геодезия, картография и кадастър във Враца си търси старши експерт, научи BulNews.bg.
Задачите на новоизбрания служител са да осъществява поддържането на информационната система в службата, да участва в организацията и съхраняването на необходимите архивни копия, да осъществява съхраняването и поддържането на геоинформационния архив, да отразява всички постъпили от службите по вписвания данни, да участва в административно-информационното обслужване с кадастрална информация на физически, юридически и други лица и организации, да предоставя скици и идентификатори, необходими при съдебна или доброволна делба, при продажба на част от недвижим имот, при съединяване на съседни недвижими имоти, да извършва устни и писмени справки, да осъществява двустранната връзка и обмен на данни между кадастъра и различни регистри, да подготвя данни и материали за обектите на територията на областта и да води отчети и статистика по различни показатели.
Изискваната минимална степен на завършено образование е бакалавър с професионален опит от поне 1 година. Допълнителните умения и квалификации, които трябва да притежават кандидатите, са компютърна грамотност, аналитична компетентност за събиране, обработване и анализ на информация, ориентация към резултати, умение за работа в екип, да са комуникативни и да познават нормативните документи, свързани с длъжностните им задължения.
Минимален размер на основната заплата е 510 лева, като тя се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия кандидат.
Конкурсът ще се проведе в София и ще протече на два етапа - решаване на тест и интервю. Документите се подават в столицата на улица „Мусала“ №1, като крайният срок е 17.30 часа на 20 август.
15.08.2018, 08:12 часа
1295 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha