Помогнете! Майка и двете й деца тънат в мизерия

Помогнете! Майка и двете й деца тънат в мизерия Майка и двете й деца живеят в мизерия и имат нужда от помощ, сигнализираха читатели на BulNews.bg в рубриката "Ти, репортерът".
Юлия Моногарова и двете й деца живеят в Кнежа, През по-голямата част от годината майката е безработна. Временно е заета през лятото, когато се труди на полето. През останалото време тя и децата й търпят недоимък и лишения. 
Юлия отглежда сама 2-те си деца – момче на 17 години и бебе на 2. Съпругът й е починал преди години, а вторият й мъж,от когото е второто дете, живее отделно от тях и не им помага. Помагат им познати от време на време. 
Семейството на самотната майка живее в мизерни условия без електричество. Голяма нужда имат децата на Юлия. Младежът е останал без прилични дрехи, а нуждата му от облекло и обувки (в. 165 см., 40-41 н.) е остра. На бебето най0-много трябват памперси №5. Нуждаят се още и от хранителни продукти (олио, консерви, брашно, и др. дълготрайни продукти). Също така са необходими и перилни и почистващи препарати. 
Ако някой е в състояние да помогне на Юлия и нейните деца с храна и дрехи или с някое от изброените нужди, може да се свърже с нея за уточнение на тел: 0897245994. 
15.08.2018, 16:53 часа
2968 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha