Полуголата Ким Кардашиян нагорещи страстите с оскъдни прашки /снимки/

Полуголата Ким Кардашиян нагорещи страстите с оскъдни прашки /снимки/ Ким Кардашият реши да напомни за себе си по доста запомнящ се начин. А тя винаги и всичко прави впечатляващо.  Този път реалити звездата нагорещи страстите до червено и скри шапката на всички с визията си.
Кардашият снимаше последната си фотосесия на плаж в Маями. До тук нищо ново, различно или фрапиращо. Но Ким показа тяло, за каквото всяка жена може да й завиди, а мъжете да точат лиги.
Звездата доказа, че последните месеци е тренирала яко и е спазвала доста стриктен хранителен режим, защото тялото й определено бе зашеметяващо.
Кардашият бе с дълго опашка, бяла полупрозрачна и завързана нависоко тениска и… доста оскъдни розови прашки. Не само, че с гордост дефилира пред обектива, но и също толкова нахакано Ким демонстрира на събралите се зяпачи горещите си и вече НЕ целулитести форми.
За да вдигне градосите до червено певицата реши да утоли жаждата си от случайна черма на плажа. Разбира се това не се оказа толкова неочаквано, а зад уж дехидратираната КАрдашият смело застана фотографът, който умело улови всяко нейно секси движение с език, с което се опитваше да пийне малко водица.
20.08.2018, 14:30 часа
2408 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha