Тормоз в Лом! Гюбеци от ромска сватба държат три дни буден цял квартал /видео/

Тормоз в Лом! Гюбеци от ромска сватба държат три дни буден цял квартал /видео/ Ромска сватба на открито държа три нощи цял квартал буден, предаде Нова тв. По ирония на съдбата сватбарският квартал  е известен с името "Щеш не щеш".
Потърпевшите от силната музика са стотици. Освен сватбарите, празнуващи по неволя се оказват и всички в квартала. Подготовката започва още в края на миналата седмица, когато огромни шатри изникват под прозорците на два от блоковете в квартала.
Съседите, станали част от празника без да искат, са безсилни. Не смеят да направят забележка, някои се страхуват да покажат и лицата си.
На третия ден, около 20.00 часа в понеделник, сватбата още продължава, макар и по-скромно. Сватбарите не се притесняват, обясняват, че имат всички разрешителни. Разказват, че тридневната сватба им струвала повече от 20 000 евро, а в една от вечерите ги веселял известен сръбски оркестър.
От началото на годината oбщина Лом е издала над 30 разрешителни за празненства на открито, които да продължават до полунощ. Местната управа обмисля да спре празненствата на открито. Дотогава празнуващите и тези, които опитват да спят, остават на различни позиции.

21.08.2018, 09:25 часа
6666 2
Коментари

!!!

21.08.2018, 11:15 часа
Що не ручат така в Германия да видя некои ще им позволи ли . А бореца за тишина Симеонов къде е !

ооопп..саааа

21.08.2018, 10:37 часа
Нема барате електорато на герб.Че ако не са те кой ще "гласува" по изборите?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha