Като на кино! Ченгета обезвредиха самоубиец, решил да сложи край на живота си

Като на кино! Ченгета обезвредиха самоубиец, решил да сложи край на живота си Ченгета от Лом са предотвратили самоубийство на 64-годишен мъж от крайдунавския град, научи агенция BulNews.bg. Сцената като от филм се разиграла на 8-ми август, малко преди 14 часа, когато волята за живот на Кирил Янакиев се пречупила под ударите на съдбата и той взел фатално решение да сложи край на мъките си.
Отчаяният мъж бил в двора на дома си на ул. „Крайна“ №8, седял с нож опрян в гърдите и бил готов всеки момент да го забие дълбоко. Семейството и съседите му обаче видели страшната гледка и веднага сигнализирали на телефон 112. След секунди на мястото пристигнали униформени и медици.
Ченгетата започнали да увещават Янакиев да не се отказва от живота и да остави ножа на земята. След близо 2 часа преговори мъжът се разсеял и полицаите успели да грабнат хладното оръжие от ръцете му. След това Кирил бил откаран в болницата в Лом в психиатрично отделение.
Отчаянието на мъжа и опитът му за самоубийство били продиктувани от тежък инсулт, който преживял преди време. Тогава той „прескочил трапа”, но възстановяването му вървяло бавно и изпаднал в тежка депресия.
Двамата служители на полицията в Лом, които успели да спасят Кирил, са началник група „Криминална полиция“ Иван Аврамов и младши експерт към „охрана на обществения ред“ Емил Иванов.
 
21.08.2018, 09:46 часа
4802 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha