Сложиха на тезгяха голям производствен имот в Монтана

Сложиха на тезгяха голям производствен имот в Монтана Частен съдебен изпълнител обяви на търг голям производствен имот в Монтана, научи BulNews.bg. Това ще е втората публична продан на обекта, който се намира в промишлена зона „Мала Кутловица“ в областния град. Той е собственост на заборчняла към банка монтанчанка.
Имотът е с площ от 3 532 квадратни метра, като на него е построена едноетажна сграда с площ от 515 квадратни метра. Съдебният изпълнител пояснява, че дворното място е разположено на равнинен терен с благоприятно изложение. В имота има много възможности за строеж на допълнителни сгради.
Наличната постройка е ремонтна работилница за тежка механизация. Сградата е с масивна носеща конструкция със стоманобетонови фундаменти, колони, греди и плочи. Всички, външни и вътрешни стени са зидани с тухла. Сградата е построена през 1978 година, като в нея има обособени работна зала, помещения за администрацията и складове.
В сградата има електрическа и ВиК инсталация, които не са в много добро състояние. Прозорците в административната част са с PVC дограма и стъклопакет, а в останалата част са с метална конструкция и изпочупени стъкла. Според съдебния изпълнител помещенията са в задоволително състояние, но за да се ползват по предназначение им трябва основен ремонт.
Началната цена, от която започва надаването за обекта, е 90 000 лева. Търгът ще се проведе на 28 септември от 11 часа в районния съд в Монтана.  
24.08.2018, 08:00 часа
4045 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha