"Ботев"/Враца/ със сериозен трансферен удар, взе играч от Калчото

"Ботев"/Враца/ със сериозен трансферен удар, взе играч от Калчото "Ботев"/Враца/ направи сериозен трансферен удар, съобщи радио "Дарик". Наставникът Сашо Ангелов и ръководството на клуба са си осигурили услугите на македонеца Никола Якимовски. 
За последно той беше собственост на италианския "Беневенто". Левият бек, който има и български паспорт, може да се подвизава и като ляво крило. Той има опит на Апенините, където е играл за няколко клуба, а преди години се е подвизавал в японския "Нагоя". 
28-годишният футболист е със сериозна визитка, а за последно се е готвил с клуб от родината си. Най-вероятно Никола Якимовски ще е на линия за мачовете след паузата за националните отбори. 
Иначе в Италия е носил екипите на "Варезе", "Комо", "Бари", "Виченца" и "Беневенто", играл е в Сърбия за тимовете на "Явор" Иваница и "Ягодина", а в Унгария е носил екипа на "Ференцварош". Преди години се появи информация, че е искан и от "Левски". 
31.08.2018, 16:13 часа
2281 3
Коментари

Леле Мале

31.08.2018, 19:49 часа
хората вземат Бразилци от втора лига на Бразилия, която е едно ниво над нашата А-група, но тези играчи са играли и в първа лига на Бразилия с някой и друг отбор, а ние вземам от Трета лига на Италия,равностойна на наша Б-група-голям трансфер е това

Ей така

31.08.2018, 17:47 часа
То понеже има пари да изкарат сезона, взимат сульо и пульо ... жалка работа...

Ботев Враца

31.08.2018, 17:21 часа
Направо убихме Вожда с този третодивизионен играч -голям трансферен удар -голямо нещо е ей! Голям смях
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha