Хванаха пиян шофьор зад волана два пъти за една нощ, върнал се да си допие

Хванаха пиян шофьор зад волана два пъти за една нощ, върнал се да си допие Полицията е заловила два пъти за една нощ пиян шофьор зад волана, съобщиха от областната дирекция на МВР. 
Вчера около 23.40 часа на улиица "Иларион Драгостинов" в Монтана служители на група за охрана на обществения ред при районното управление в Монтана спират за проверка лек автомобил "Ауди А 3" с монтанска регистрация. 
Колата била управляван от 27-годишния Ю.М. от село Смирненски. При извършената проба с "алкотест" са отчетени 1.85 промила алкохол в издишания от водача въздух. На нарушителя е съставен акт и издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.
Вместо да остави на място колата, която вече е със свалени за предишното нарушение регистрационни табели, и да се прибере пеша, мъжът решил да се върне с возилото и да си допие. 
Около 2.40 часа Ю.М. е спрян а „Ауди“-то  на паркинга на супермаркет в ж.к. „Младост” в Монтана. 
При извършената проба с алкотест са отчетени 2,02 промила алкохол в издишания от него въздух. 
На водача са съставени 2 пътни акта. Издаден и връчен му е талон за медицинско изследване, като Ю. е отказал да даде кръвна проба и се съгласил с данните от техническото средство.
Той е задържан за срок от 24 часа в ареста на районното управление в  Монтана. По случая е образувано бързо производство. 
 
03.09.2018, 11:32 часа
2392 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha