Бой в офиса на „Бул инс“ във Враца, полиция разтървава клиенти и застрахователи

Бой в офиса на „Бул инс“ във Враца, полиция разтървава клиенти и застрахователи Брат и сестра от Враца се оплакаха в редакцията на агенция BulNews, че служителят на застрахователното дружество „Бул инс“ АД Николай Тодоров и негов приятел са ги пребили. 
Зрелищната случка се разиграла в понеделник в центъра на града, точно срещу математическата гимназия, пред погледите на десетки преминаващи.
Радина и Марио разказаха, че бруталното нападение е станало сутринта, около 10.15 ч. Младата врачанка отишла в офиса на застрахователната компания на бул. „Демокрация“ 23, за да провери колко време още трябва да чака, за да й бъде изплатена щета за катастрофа, станала на 31 май тази година. 
Момичето чакало повече от 3 месеца, но от дружеството не й давали парите, като последния път дори й били казали, че щом не е тяхна клиентка, ще има да чака. 
Вчера братът и сестрата влезли в офиса на фирмата и потърсили информация от Камелия Николова, която се представила като управител на офиса. Според Радина жената реагирала много остро и заявила, че няма скоро да видят обезщетение. 
В този момент Николай, който според потърпевшата е мъж на Камелия, и негов приятел се нахвърлили върху нея и брат й. Те ги  избутали насила извън офиса, ударили Радина с юмрук в лицето, а Марио повалили на земята и започнали да го ритат.
„Пребиха ни. Брат ми е целият в синини, тениската му е скъсана, а лицето му беше в кръв. На всичко отгоре ни заплашиха, че ако се оплачем, ще стане по-лошо и боят ще ни се стори като детска игра“, разказва уплашена Радина.
„През цялото време Камелия стоеше на входа на офиса, наблюдаваше какво се случва и цинично заяви: „Ако си беше мълчала и пари щеше да видиш“, допълва потърпевшото момиче.
Конфликтът станал толкова сериозен, че се наложило Радина да се обади на тел.112. На мястото пристигнали униформени, които да потушат юмручната саморазправа. Щом чули сирената на патрулката обаче двамата мъже бързо изчезнали.
Веднага след нападението Радина и Марио Икови са отишли на преглед при съдебен лекар и са си извадили медицински свидетелства за травмите.
Потърпевшата е категорична, че ще съди застрахователната компания и Николай, като срещу него ще си извади и ограничителна заповед. Набитата врачанка е пуснала жалба в Комисията по финансов надзор и полицията.
Потърсихме за коментар и управителката на „Бул инс“ Камелия Николова, която отрече да е имало побой над Марио и Радина. Версията на Николова е, че младият мъж е влязъл в офиса във „видимо неадекватно състояние“ и е започнал да я обижда и да отправя заплахи за живота й. След това ядосан излязъл пред сградата, където Николова нямала представа какво е ставало. 
„На територията на офиса ни не е имало никакъв бой. Аз съм си подала жалба в полицията срещу Марио за държанието му и това е всичко. Кой ги е бил извън офиса, нямам представа, но това няма нищо общо с дейността ни“, заяви Николова. 
При въпрос, къде е служителят Николай, когото младежите обвиняват в нанесеният им побой, Николова лукаво заяви, че при тях не работи такъв човек и не знае за кой става въпрос. 
Документът от описа на щетата от катастрофа от 31 май 2018 година обаче показва, че въпросният Николай Тодоров все пак има връзка със застрахователната компания, тъй като именно той се е подписал на документа, описващ инцидента. На практика възниква въпросът като какъв мъжът на управителката подписва официален документ на „Бул инс“, след като не работи в застрахователното дружество? В такъв случай валидни ли са и останалите документи, подписани от същото лице, тъй като е повече от сигурно, че той го прави редовно. Ако Радина Икова е права в твърдението си, че Николай Тодоров е съпруг на управителката, в какво качество той подписва официални документи, след като управителката твърди, че е „господин Никой“ в управлявания от нея клон? Кой лъже?
За да установи истината агенция BulNews.bg ще подаде официален сигнал до КФН, като ще приложи и копие с подписа на Николай Тодоров, за да стане ясно има ли измама и дали полиците и документите, подписани от него, са валидни.
По неофициална информация вчера полицията е свалила записите от камерите на съседен офис, където ясно ще се види как е станало нападението и лицата на биячите.
05.09.2018, 08:50 часа
15055 8
Коментари

Гошо

05.09.2018, 16:18 часа
Тие са две сестри, не брат и сестра. Само дето тая женската е два пъти колкото мъжката. Чудно как е позволила да натупат сестра и ми не им е вкарала едно круше, че като се напие по заведенията е много отворена. Джаскат се що не моо карат и двамата

Истина

05.09.2018, 12:20 часа
Двамата мъже нападнаха момчето-Марио, сестра му се опита да ги спре и пострада. Викаше "вие да не сте ненормални", след като нанесоха побой на момичето и момчето, поговориха с г-жа Николова,качиха се в джипа спрях на шосето пред "Бул Инс" и потеглиха

Истина

05.09.2018, 12:11 часа
... и нея удариха. Г-жа Николова лъже толкова безсрамно, че не е имало побой и наистина тя стоеше на вратата през цялото време. Дори с жестове показа на двамата мъже, че е трябвало да не са пред офиса, а по натам....

....

05.09.2018, 10:56 часа
БУЛ ИНС собственост на маргините който държеха и олимпик то си е едно и също. Друг въпрос е че олимпик ги фалира държавата умишлено за да глътне близо 4 милиона 275 хиляди коли x 13.50 гф за нова го 1 ва вноска сметнете си сами.

Врачанин

05.09.2018, 10:45 часа
Тая Камелия е такава непоръбена, а че мъжа и Николай е вързан в бизнеса е лесно проследимо! Нека да се види къде се правят снимките за застраховките Каско в Булинс?! При Николайчо, ама в друга фирма де юре!

гошко

05.09.2018, 10:24 часа
за тази застрахователна компания си носят слухове, че е поредната фалирала

Кобрата

05.09.2018, 09:22 часа
еи добре са ги били тия двамата и тоя мерджавия Марио и сестра му имат самочувствие до небето и се имат за ебаси виповете! добре са им напукали кофите и на двамата дебили !

Застрахован

05.09.2018, 09:16 часа
Това е характерна черта на тази застрахователна компания и на въпросните и служители!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha