Търси се главен архитект за почасова работа в монтанска община

Търси се главен архитект за почасова работа в монтанска община Общинската администрация в Чипровци обяви конкурс за главен архитект, научи агенция BulNews. Мястото е за отдела „Обща администрация“, като от общината поясняват, че длъжността ще бъде заета на непълно работно време.
Задачата на главния архитект е да осъществява техническото ръководство при проектиране на обекти. Той трябва да упражнява авторски надзор за строителствата през цялото време и да следи за правилното усвояване на проектните мощности. В задачите му е включено и да подготвя данните за окончателни договори със заявители, както и обосновка за договорената цена. Назначеният на позицията ще трябва и да решава всички въпроси, които възникват в процеса на разработване и окомплектоване на документацията, строителството и редица други неща.
Изискваната минимална степен на завършено образование за длъжността е „магистър“ с минимален професионален опит от 3 години. Допълнителните умения и квалификации са компютърна грамотност, завършена специалност по архитектура, както и придобита пълна практическа правоспособност или необходим стаж за придобиването й.
Конкурсът ще бъде проведен на два етапа – решаване на тест и интервю. Срокът за подаване на документи е до 4 октомври.
 
06.09.2018, 08:25 часа
1137 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha