МВР излезе с подробности за тежката катастрофа с много ранени край Криводол

МВР излезе с подробности за тежката катастрофа с много ранени край Криводол МВР излезе с подробности за тежката катастрофа край Криводол вчера, при която пострадаха петима души.
Както първо BulNews.bg съобщи, инцидентът стана към 16 часа при разклона за село Уровене. „Фолксваген Пасат“ с търговишка регистрация идвал откъм Монтана. Врачански „Ситроен Ксара“, който искал да завие наляво, му отнел предимството, след което последвал жесток удар, при който колите се завъртели на пътя.
В „Пасат“-а пътували четирима мъже, всичките от Търговище. Зад волана бил младеж с инициали Г.М., който е с 3 години стаж като шофьор. С него били още Д.Д. /29 г./, В.П. /29 г./ и И.Й. /41 г./. Наложило се екип на гражданска защита да среже автомобила, за да ги измъкне изпод смазаните ламарини. Тримата по-млади мъже са пострадали, като шофьорът е със счупен глезен и капачка на левия крак. Единият от спътниците му е с контузия на гръден кош, а другият – с травма на главата и подбедрицата. Четвъртият пътник в колата се е отървал с по-леки наранявания.
В „Ситроен“-а пък пътувало възрастно семейство. Колата е шофирана от 74-годишния И.С., а с него била 69-годишната му жена П.С. Те също са ранени при произшествието, като мъжът е също с контузия на гръден кош, а съпругата му – с фрактура на две ребра.
Всички пострадали бяха откарани светкавично с три линейки в болница. Медиците успели да свършат работата си и всички ранени са стабилизирани и опасност за животите им няма. 
При жестокия сблъсък са нанесени значителни материални щети. По двата автомобила те възлизат на 2 500 лева. Отсечен е и пътен знак.
Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, казаха още от МВР. Униформените работят по случая, образувано е досъдебно производство. 
06.09.2018, 09:59 часа
10247 1
Коментари

Цене Уестия

06.09.2018, 14:27 часа
Деба тие криводолске циганье
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha