"Ботев"/Враца/ освободи подписалия онзи ден Заерко, отпрати и трима хървати

"Ботев"/Враца/ освободи подписалия онзи ден Заерко, отпрати и трима хървати "Ботев"/Враца/ отпрати трима хървати, дошли на проби в новака от Първа лига, съобщи изпълнителният директор Денислав Георгиев.
Футболистите от страната, станала вицешампион на последното първенство на планетата, не са издържали на високите изисквания на треньора Сашо Ангелов, обясниха от клубната управа. Те се опитали да впечатлят наставника в контролата срещу "Етър", загубена с 2:4 в Правец.
В групата на напускащите изненадващо попадна и Руслан Заерко, който преди малко повече от 2 седмици подписа договор с врачани и според предварителните очаквания трябваше да остане поне до края на сезона.
От началото на първенството по различни причини "Ботев" напуснаха още Иво Харизанов, Георги Кременлиев, Тодор Траянов, Михаил Милчев, както и вратарят Николай Кръстев.
Единственото ново име в състава засега е това на вратаря Николай Банков, който беше договорен в петък.
От вчера футболистите на "Ботев" подновиха тренировки, като част от подготовката им за гостуването в Бистрица на "Витоша". Мачът от програмата на 7-ия кръг е в петък.  
10.09.2018, 09:28 часа
1288 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha