Мургав Ромео ще плаща солена глоба, взел си непълнолетна булка

Мургав Ромео ще плаща солена глоба, взел си непълнолетна булка Неграмотен и осъждан за различни провинения мъж от Вършец бе осъден да плати солена глоба, защото си взел за булка непълнолетна мома, научи агенция BulNews. 
Делото срещу К.И. се гледа преди дни от районния съд в Берковица, откъдето е родом 25-годишният мургав Ромео. Наказанието за съжителството му с момата е глоба в размер на 1 000 лева. 
От документите по делото става ясно, че непълнолетната Гроздена М. от Вършец се запознала с К.И. през 2016 година. Двамата станали първоначално приятели, а след това решили да заживеят заедно, на съпружески начала.
На 1 април миналата година двамата направили годеж и малко след това заживели заедно, в дома на любовчията. От съвместното им съжителство Гроздена забременяла и родила на 31 май тази година момиченце, което нарекли Надежда. По данни на магистратите младото семейство се подпомага от родителите им, като всички полагали грижи за детето. 
От документите по делото става ясно, че към момента на заживяването на двамата младежи на съпружески начала, Гроздена е била на 15 години и не е имала изискуемата възраст за сключване на граждански брак.
Решението подлежи на обжалване и протест пред Окръжния съд в Монтана.
 
13.09.2018, 08:20 часа
1107 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha