Вижте състоянието на пострадалите при тежката катастрофа на пътя за Вършец

Вижте състоянието на пострадалите при тежката катастрофа на пътя за Вършец Двама са сериозно пострадали при жестоката катастрофа на пътя между Враца и Вършец, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Както първо BulNews.bg съобщи, вчера около 16:55 часа камион „Сканя“ с естонска регистрация се удари в лека автомобил „Фолксваген Пасат“. 
По първоначална информация водачът на ТИР-а естонецът А.О., който е с 22-годишен стаж кат. С+Е зад волана, се е опитал да избегне дупка на пътя и е навлязъл в платното на идващата отсреща кола. Зад волана на „Пасат“-а бил 54-годишният врачанин П.Г. с 33-годишен стаж кат. В+Е зад волана, който пък направил всичко възможно да не се сблъса с камиона, но не успял. 
При катастрофата са пострдали и двамата шофьори, които са настанени в МБАЛ „Христо Ботев“. Врачанинът е с фрактура на 6 ребра, счупени прешлени и травма на гръден кош, но е без опасност за живота. 
А.О. е с контузия на гръден кош и счупени 5 ребра, като също няма опасност за живота му. 
Нанесените щети са в процес на изясняване. Все още не са ясни и причините за катастрофата, уточняват от полицията. 
Естонският шофьор е изпробван за алкохол с техническо средство „Алкотест Дрегер“ 7510, като пробата е отрицателна. На водача П.Г. е издаден талон за медицинско изследване.
Образувано е досъдебно производство.
 
13.09.2018, 09:48 часа
7874 1
Коментари

6tangata i mastikata

13.09.2018, 13:04 часа
takaa kogi karat tia kof4ezi nia kato karame Q7 i S klasa nemame probelmi too pat go zimame sas 140
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha