Вижте кой е шофьорът, убил вчера при тежката катастрофа във Враца Андриян Дацов /снимки/

Вижте кой е шофьорът,  убил вчера при тежката катастрофа във Враца Андриян Дацов /снимки/ Бивш служител на МВР е шофирал лекия автомобил „Опел Астра“, който вчера причини катастрофата, при която загина Андриян Николов Дацов. За тежкия инцидент и кой е загиналият съобщи първо агенция BulNews.bg.
Възрастният водач се казва Георги Младенов и преди пенсионирането си е работил в КАТ Враца, където е отговарял за съставените актове. В неделя около 11 часа полк. Младенов се опитал да направи ляв завой на бул. „Екзарх Йосиф“ и така отнел предимството на моториста. Последвал свиреп удар, при който загина 31-годишеният мъж.
Пред пристигналите на мястото полицаи бившият им колега дал стандартното обяснение, че не е успял да види рокера, тъй като той идвал с твърде голяма скорост. Виновникът за тежката катастрофа беше проверен с дрегер, но така и не стана ясно какви са показанията му. 
Любопитното е, че около 30 мин. след катастрофата близка на Младенов му даде да отпие от малко шише, като съдържанието удивително напомняше за джин.
17.09.2018, 08:04 часа
12468 1
Коментари

до мотористите

17.09.2018, 10:38 часа
ако караше с органичението от 50км/ч дали щеше да умре ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha