Побъркаха еколозите! Пратиха ги да търсят колония от прилепи в блок и мъртви гълъби в училище

Побъркаха еколозите! Пратиха ги да търсят колония от прилепи в блок и мъртви гълъби в училище Фалшивите сигнали до институциите не са рядкост, като подателите им с всеки изминал ден стават все по-изобретателни в историите, които разказват. За изминалия месец в регионалната инспекция по околната среда и водите в Монтана са подадени десетки сигнали от граждани. Част от тях обаче са били дежурните измислици, научи BulNews.bg.
Единият фалшив сигнал до еколозите бил препратен от тел. 112, където жител на Видин съобщил, че между петия и шестия етаж на блок в ж.к. „Александър Стамболийски“ има колония от прилепи. Инспекторите веднага съобщили за бедстващите животни в териториалното поделение на горското стопанство във Видин, от където екип специалисти се заел да ги спасява. При оглед на мястото обаче се оказало, че няма никакви прилепи.
Инспекторите се изумили и на друг сигнал, който се оказал също фалшив. Жител на Монтана алармирал на зеления телефон на инспекцията, че в двора на Пето основно училище в Монтана има мъртви гълъби. Проверката на място била извършена от експерти от областната дирекция по безопасност по храните, които обходили двора на школото, но така и не открили мъртви птици.
 
20.09.2018, 08:18 часа
1526 1
Коментари

00

20.09.2018, 20:44 часа
Катоеподал фалшив сигнал на 112 , ми засечи го , бре ,Ганьо , нали си потомствено ченге ! Смачкай му фалшификата , та утре да каже на сина си : не лъжи! не кради ! бъди швейцарец ! ...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha