Пиян вилня в кръчма в Бургас, заплю полицаи и ги нарече мишки

Пиян вилня в кръчма в Бургас, заплю полицаи и ги нарече мишки По време на обход до заведение в центъра на Бургас тази неделя малко преди 21 часа двама полицаи към местното Районно управление получили сигнал от гражданин, че в кръчмата има мъж във видимо нетрезво състояние. Пияният отправял обиди, нецензурни думи и заплахи, както към клиентите, така и към персонала на заведението.
Двамата служители видели мъжа, седнал на маса сам. Той говорил на висок глас нецензурни думи, отправени към клиентите в заведението. Приближавайки се до него, забелязали, че има кръв в устата. Униформените направили опит да установят самоличността му, но същият отказал да им представи документ за самоличност. Хвърлил чашата, която държал в ръката си и наплюл единия от полицаите. Ченгетата разпоредили на лицето да ги придружи до служебния автомобил, където щели да извършат справка за установяване самоличността му. Лицето отказало. Започнало да ръкомаха и да ги обижда. "Какви сте вие. Никъде няма да дойда, мишки такива", обърнал се пияният към униформените. Той оказал и съпротива при опита на служителите да го изведат от заведението. Това наложило използването на помощни средства. В районното управление е установено, че пияният е мъж с инициали Я.Т.К. Съставени са му два акта и е задържан с полицейска заповед за задържане за срок от 24 часа.
След заседание Бургаският районен е признал Я.Т.К. за виновен за действията му и му наложи административно наказание – глоба в размер на 300 лв.
20.09.2018, 11:28 часа
780 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha