Заради глоба за паркиране! Бивше ченге заплаши колега с уволнение

Заради глоба за паркиране! Бивше ченге заплаши колега с уволнение Бивше ченге от Бяла Слатина, заплашило колега с уволнение и солидни връзки в Mинистерството на вътрешните работи, бе осъдено да плати символична глоба в размер на 150 лева. Делото срещу екс униформения се гледа преди дни в районния съд в Бяла Слатина, където магистратите го осъдиха за хулиганските му действия. 
От документите по делото става ясно, че бившият униформен А.А. има досие и в момента е безработен, а заплахите отправил заради написан акт за неправилно паркиране. 
Грозната сцена се разиграла на 13 септември, когато около 13 часа ексченгето влязло в сградата на полицията в Бяла Слатина, за да се разправя за съставения акт.
Агресивният мъж директно влетял в кабинета на старши инспектор Пламен Нанков и започнал да го заплашва. Свидетели на случката разказали в съда, че А. заявил на Нанков, че е бивш колега и не е редно да се съставят актове на колеги, както и че има познати в министерството. Директно бил заплашил Нанков с уволнение и проблеми в работата. В отговор униформеният изкрещял, че А. няма право да го заплашва и разговорът им прераснал в спор с викове и крясъци. Тогава други униформени влезли в кабинета на Нанков, за да видят какво се случва и той им казал за заплахите и им наредил да вземат на А.А. личната карта и да му съставят акт. След това агресивният мъж бил задържан в ареста за 24 часа. 
Пред магистратите в Бяла Слатина А.А. заявил, че съжалява за стореното и иска да се извини на Нанков, а ниската глоба е определена заради тежкото му семейно положение.
21.09.2018, 08:33 часа
2808 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha