Американска двойка счупи рекорда по изнасилвания

Американска двойка счупи рекорда по изнасилвания Дойде времето, в което можем спокойно да кажем, че престъпниците чупят рекорди по изнасилвания. Докато назад във времето можехме да говорим за Чикатило и Б.Т.К., днес спокойно може да поставим нов рекордьор/и в тази дисциплина. Гранд Уилям и неговата партньорка Чериша Райли, признават, че са упоили повече от 1000 жени и след това са ги изнасилили. Обикновено се възползвали от мероприятия като "Горящия човек", но също така обичали да дебнат по баровете в Калифорния. Повечето жертви дори не подозирали какво ще се случи, защото сексуалните хищници така или иначе изглеждали достатъчно надеждна компания, от която не бихте очаквали нищо повече.
До тяхното залавяне се стига, след като нападнали, упоили и изнасилили две дами от интернет. За цифрата помагат и файловете в телефона, показващи стотици други пияни и голи девойки. В някои от клиповете дори се вижда как повечето жени са упоени и не могат да се държат правилно. Някои били канени на яхтата, други се озовавали от интернет сайтове и прочие.
Двамата отричат абсолютно всичко, но на този етап се събират още обвинения, защото сами се досещате, има повече от достатъчно. И както споделя съдията, понякога може да не подозирате, че добре изглеждащият човек спокойно може да бъде вълк в агнешка кожа, както и красавицата.
21.09.2018, 09:49 часа
1080 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha