От последните минути! ТИР помете „БМВ” на обхода на Враца /снимки/

От последните минути! ТИР помете „БМВ” на обхода на Враца /снимки/ Тежка катастрофа между ТИР и лека кола е станала на обходния път на Враца при кръстовището с Криводолско шосе, видя първо репортер на агенция BulNews.bg. Камион „МАН” е помел румънско „БМВ”.
Инцидентът е станал преди минути. Баварецът модел 520 идвал откъм Криводол и в него пътували двама души. Шофьорът не спрял на знак „Стоп” и директно излязъл на натовареното околовръстно. В този момент там се движел ТИР с германска регистрация, който идвал откъм Турция. Човекът зад волана, който е българин, разказа, че не е имало как да избегне удара, тъй като колата изобщо не намалила и се оказала на пътя му.
Сблъсъкът бил толкова силен, че колата се завъртяла на шосето и изхвърчала в тревните площи. В радиус от 15-20 метра има пръснати части от двете превозни средства. Като по чудо обаче пътниците в колата се разминали без наранявания. При катастрофата са причинени само материални щети. „БМВ”-то е със сериозни поражения в предната лява част, има поражения и по предницата на ТИР-а.  
В момента на мястото има полиция, която документира случая. Временно е блокирана лентата за движение в посока Дунав мост 2, тъй като тя е заета от ТИР-а.
24.09.2018, 11:07 часа
10754 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha