Див екшън! Ченгета пипнаха младежи с дрога след бясна гонка из Лом

Див екшън! Ченгета пипнаха младежи с дрога след бясна гонка из Лом Полицаи гониха лек автомобил „Фолксваген Голф“ по улиците на Лом, съобщиха от полицията в Монтана. В събота около 13.30 ч. служителите на МВР забелязали, че на кръстовището на улиците „Аспарух“ и „Пристанищна“ колата минала на червен светофар.
Органите на реда опитали чрез светлинен и звуков сигнал да спрат нарушителя, но той не го направил. И започнала гонката из улиците на Лом.
С мръсна газ шофьорът продължил по ул. „Славянска“ в посока квартал „Стадиона“. По-късно колата е била оставена на ул. „Дядо Цеко Войвода“. И това не било всичко.
Приближавайки автомобила полицаите забелязали, че трима мъже се отдалечават от нея и след себе си хвърлят различни предмети. При продължилата гонитба най-накрая полицаите хванали бегълците и установили, че изхвърлили пликчета с канабис.
След кратко преследване лицата били заловени и установени. Оказало се, че са двама младежи на 17 г. и един на 19, който се оказал и шофьора на автомобила. Проверката установила, че е карал колата след употребата на опиати. Мъжът е задържан за 24 часа.
24.09.2018, 11:32 часа
4478 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha