Доктори отиват на крак при ромски деца в Северозапада

Доктори отиват на крак при ромски деца в Северозапада Стартираха безплатни педиатрични прегледи с мобилен кабинет в квартали с преобладаващо ромско население в Северозапада. Кампанията цели да обхване хлапета от отдалечени населени места в общините Берковица и Вършец.
В периода до 26 септември мобилни кабинети са разкрити в двора на МБАЛ-Берковица и квартал Раковица в града. На 1 и 2 октомври екип ще е пред поликлиниката във Вършец. Ден по-късно педиатрите ще преглеждат в центъра на местното село Бързия. Прегледите ще се провеждат от педиатрите д-р Маргарита Стоичкова и д-р Мария Георгиева на посочените дати от 8 до 18 часа. Дейностите са в изпълнение на заповед на министъра на здравеопазването.
25.09.2018, 08:25 часа
3401 2
Коментари

Пецко

25.09.2018, 21:58 часа
за какво иде реч мангало да ми гледатете ей мърши долни срам нямате ли беее стига с тея мангали че ми писна само да ги глезите бее нема ли други хора бе тая смрад ли ще ми гледате бе да ни ви *** за урок да си знаете кои кво ще гледате

Гу

25.09.2018, 12:53 часа
За всичкото роми което танцува, да запалим качак, качак, качак да запалим качак !!! За всичкото роми което танцува, да запалим качак, качак, качак да запалим качак !!! За всичкото роми което танцува, да запалим качак, качак, качак да запалим качак !!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha