Докога? Крадец нахлу в дома на старци в Монтанско и ги заплаши с нож

Докога? Крадец нахлу в дома на старци в Монтанско и ги заплаши с нож Въоръжен грабеж е извършен в Монтанско, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Около 2 часа тази нощ в дома на 91-годишен дядо и 84-годишната му жена в село Белотинци нахлул млад мъж. Семейството го разпознало като 26-годишния техен съселянин В.П. Той поискал от старците пари, но те отказали да му дадат спестяванията си. Тогава бандитът взел намиращ се наблизо нож и започнал да заплашва възрастните хора, че ще ги наръга. Той дори посягал с оръжието към тях.
Немощните старци се уплашили и били принудени да дадат малкото си скътани средства на неканения посетител. Той прибрал дадените му 210 лева, ножа, като дори взел сим карта за мобилен телефон, и избягал.
Хората незабавно подали сигнал в полицията, като съобщили и самоличността на нападателя. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. Започнато е издирване на посочения от бабата и дядото мъж. По случая е образувано досъдебно производство.
 
26.09.2018, 11:30 часа
2671 1
Коментари

Пецко

26.09.2018, 12:20 часа
как е влезнал у дома така го корма ич ми нееее и го давам на кучетата да го изядът и ма боли к*** ше ги *** в келешите нема ми скитат ми да работят като всички нас и нсам ние и мангалите и всичко ще наред но едвали свикнали сме на тато и мама а сме п
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha