Ад на пътя! Две коли се натресоха челно във Врачанско, линейки, патрулки и гражданска защита летят към мястото /снимки/

Ад на пътя! Две коли се натресоха челно във Врачанско, линейки, патрулки и гражданска защита летят към мястото /снимки/ Тежка катастрофа е станала във Врачанско днес, видя BulNews.bg. Две коли са се сблъскали челно на път II-15 за Оряхово.
Инцидентът е станал преди минути между селата Мраморен и Баница. Сблъскали са се два леки автомобила - „Рено“ и „Ауди“. Френското возило се движело в посока към Враца. Шофьорът му разказа, че „Ауди“-то навлязло в лентата за насрещно движение и се оказало на пътя му. Водачът не успял да избегне удара и се сблъскали.
При катастрофата немската кола е изхвърчала от шосето и излязла в крайпътни храсталаци. В нея са пътували трима души, които са получили различни наранявания, но никой не е пострадал сериозно. Те са с натъртвания и охлузвания от счупените стъкла, единият от мъжете се оплака от болки в гърдите, а друг е със счупен нос. Шофьорът на „Рено“-то също е с леки травми.
В момента на мястото има две линейки, две коли на гражданска защита и три патрулки. Трафикът се осъществява пропускателно, като полицейски служители го регулират. Медици оказват първа помощ на пострадалите, а екипите на гражданска защита трябва да изчистят натовареното шосе от разпилените от автомобилите чаркове.  
 
01.10.2018, 10:18 часа
11433 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha