Див екшън! Младеж наби друг, скочи и на полицай

Див екшън! Младеж наби друг, скочи и на полицай Див екшън се е разиграл във Видин, научи BulNews.bg. Младеж е псувал и набил друг, след което скочил и на полицай.
Случката е станала малко преди 20 часа на 1 октомври. 29-годишният П.П. от село Бойница нападнал други двама младежи – Жельо Ж. и Витали Н. Агресивният мъж започнал да сипе обиди и нецензурни думи срещу тях, като ги наричал „педераси“ и „идиоти“ и ги псувал цветущо на майка. След това младежът скочил на бой на Жельо и му нанесъл удар в лицето.
Всичко това станало на публично място в крайдунавския град, пред очите на много свидетели. Очевидци на грозната сцена подали сигнал в полицията и на място бил изпратен екип униформени, който да усмири развилнелия се мъж.
Вместо да се успокои обаче, П.П. започнал още повече да беснее. Той отказал да даде документите си за самоличност на полицаите и им изкрещял, че са неудачници. След това напусвал и тях и посегнал да удари едното ченге.
Едва тогава буйният младеж е закопчан с белезници и откаран в ареста. Още на следващия ден той е изправен пред съда да отговаря за агресивното си поведение. Той е осъден по бързата процедура, като магистратите го признали за виновен и постановили да прекара зад решетките 5 денонощия. С това наказание съдът счел, че ще бъде постигнат възпитателен ефект по отношение на нарушителя, за да се въздържа същият в бъдеще от извършване на подобни хулигански действия. 
 
03.10.2018, 10:56 часа
5621 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha