Каръшки късмет! Семейство от Козлодуй спечели кола от тотото, КАТ ги глоби минути след връчването на наградата

Каръшки късмет! Семейство от Козлодуй спечели кола от тотото, КАТ ги глоби минути след връчването на наградата Обърна се късметът на семейството от Козлодуй, което спечели лек автомобил от тотото, научи BulNews.bg. Минути след като наградата им бе връчена, катаджии спрели все още нерегистрираното возило и наложили глоба на шофьора.
Куриозната случка се разиграла вчера. На тържествена церемония на централния площад в атомния град Мариела Вачева и Жеко Асенов получили ключовете от чисто новия „Форд Фиеста“. След това съпрузите се качили в колата, а зад волана седнал 19-годишният им син. Младежът подкарал към дома им, но за лош късмет бил спрян от служители на пътна полиция.
Униформените забелязали, че колата не е с редовни регистрационни табели. Те не се трогнали от обясненията на младежа, че нямал търпение да изпробва новата придобивка. Ченгетата били категорични, че нарушението си е нарушение и ударили с акт шофьора.
Както BulNews.bg съобщи, семейството спечели колата навръх рождения ден на Мариела - 19 септември, от българския спортен тотализатор.
10.10.2018, 08:42 часа
12337 1
Коментари

ахил

10.10.2018, 10:19 часа
Ебати смешниците това само куките в Козлодуй може да го направят
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha