Британската принцеса Юджини се омъжи за приятеля си Джак Бруксбанк

Британската принцеса Юджини се омъжи за приятеля си Джак Бруксбанк Британската принцеса Юджини се омъжи за приятеля си Джак Бруксбанк на пищна церемония в Лондон, предаде Скайнюз.
По-малката дъщерята на херцога на Йорк принц Андрю и Сара Фъргюсън, и деветата в линията на престолонаследието на британската корона каза заветното "Да!" на своя избраник в църквата "Свети Георги" в двореца Уиндзър.
На тържеството, което започна в в 11 часа местно време (13 българско), присъстваха над 1000 души. За да почетат сватбата на своята роднина, в Св. Георги бяха нейната баба държавният глава на Обединеното кралство Елизабет II със съпруга си принц Филип, наследникът на Короната принц Чарлс, братовчедите на булката - принцовете Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън,  Хари и със своята съпруга Меган Маркъл, които вдигнаха сватба на 19 май 2018 г.  
Сред гостите имаше и много звезди на шоубизнеса. В района на храма бяха забелязани британският модел Кейт Мос, певецът Роби Уилямс и американската артистка Лив Тайлър.  
Информацията за сватбата на аристократката и търговеца на вино бе официално потвърдена на 19 септември. Тогава Елизабет II обяви, че ще бъде домакиня на втората за тази година кралска сватба.
12.10.2018, 16:47 часа
924 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha