Кървав екшън! Разбиха главата на младеж с каска за мотор

Кървав екшън! Разбиха главата на младеж с каска за мотор Хулиган разцепи главата на млад мъж с предпазна каска за мотор, съобщиха от пресцентъра на МВР-Враца.
Вчера, е постъпил сигнал от 40-годишния „Е.В.“ от град Мизия, че около 15.00 часа, неизвестен извършител е нанесъл побой над млад мъж с инициалите – Л.К. Пострадалият е на 24 години, също от град Мизия.
Тупаникът е станал пред дома на пребития.  Злодеятелят нанесъл няколко удара с предпазна каска за мотоциклет в областта на главата на младият мъж.
При пристигането на дежурния екип за Спешна медицинска помощ от град Оряхово, Л.К. бил прегледан . Констатирани са множество охлузвания, разкъсвания по дясното ухо, хематоми на дясната скула и главата му.  Пострадалият е транспортиран до болницата в град Бяла Слатина за допълнителен преглед и лечение.
След проведеното от полицията разследване е установено, че извършител на побоя е мъж с инициалите В.И. Той е на 23 години и е съгражданин на пострадалото лице. Хулигана е задържан в ареста. Образувано е досъдебно производство.
 
14.10.2018, 11:07 часа
6189 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha