Меле на пътя! Две коли се размазаха край Враца, линейки карат пострадали в болницата /снимки/

Меле на пътя! Две коли се размазаха край Враца, линейки карат пострадали в болницата /снимки/ Двама души са откарани в болница след катастрофа на международния път Е-79 край Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е станал преди минути при разклона за близкото село Бели извор. Лек автомобил „Ланчия“ с врачанска регистрация излизал от селото и правил ляв завой. Шофьорът видял, че по главния път в посока Монтана се движи „Форд Галакси“. Той бил с пуснат десен мигач да завива към Бели извор и затова водачът на „Ланчията“ предприел маневрата. В последния момент обаче мъжът зад волана на другата кола изключил мигача и продължил движението си направо. Италианското возило обаче вече било излязло на главния път и двете коли се сблъскали.
Спирачният път на „Форда“ е около 40 метра, което е сигурен знак, че се е движел с прекалено висока скорост.
При удара са пострадали младо момче от „Ланчия“-та и жена от „Форд“-а. Младежът си ударил главата, има съмнения и за счупена ръка. Жената също е с фрактура на ръката. Двамата са откарани в болницата във Враца за допълнителни изследвания. 
В момента на мястото на инцидента има екип на полицията. Униформените разследват причините, довели до произшествието и регулират трафика по натовареното трасе.
16.10.2018, 17:17 часа
14278 1
Коментари

jj

17.10.2018, 08:58 часа
бай мангал не знае кое е ляво, кое дясно. Седнал да шофира
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha