Зрелищна каскада! Млада жена обърна „Форд“ в канавка в Монтанско

Зрелищна каскада! Млада жена обърна „Форд“ в канавка в Монтанско Млада жена се е обърнала с колата си в Монтанско, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Инцидентът е станал към 10.20 часа вчера на пътя за Лом, в района на село Расово. 31-годишна столичанка с инициали В.Г. шофирала лек автомобил „Форд Фиеста“. Тя се движела с несъобразена с релефа на месността скорост. На ляв завой жената загубила контрол над волана и автомобилът излетял вдясно извън пътното платно, след което се преобърнал в канавка.
При реализираното ПТП е пострадала младата шофьорка. Тя е с фрактура на костицата на първи лумбален прешлен. Настанена е за лечение в ломската болница, като опасност за живота й няма.
Нанесени са и значителни материални щети по колата на софиянката.
Пробата за употреба на алкохол на шофьорката е отрицателна. Съставен й е акт по Закона за движение по пътищата и е образувано досъдебно производство.
17.10.2018, 11:05 часа
8039 2
Коментари

Георги

17.10.2018, 21:43 часа
Бастун,чети кво пише...:31-годишна столичанка....

сатфер от враца

17.10.2018, 11:44 часа
Казвал съм го и преди и па шъ го кажа - тия от михайловград ни моа да ебат, ни моа да карат. А пък жена шефьор - ептем не става чеп за зейе. Кабаши!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha