Готвят "Мис и Мистър Враца", ето кога и къде можете да се запишете за участие

Готвят "Мис и Мистър Враца", ето кога и къде можете да се запишете за участие На 2 ноември в хотелски комплекс “Чайка” ще се проведе конкурсът “Мис и Мистър Враца 2018”, кръг от веригата “Мис България” и “Мис и Мистър Северозападна България”, съобщи организаторът на проявата Ивайло Йосифов.
По този повод организаторите от „X MODEL GROUP“ обявявят кастинг-записване на 26 октомври /петък/ от 17:00 часа в редакцията на агенция BulNews.bg, която се намира на ул.“Кръстьо Българията“№17А, ет.2, офис 1 /над клона на УниКредит Булбанк/. На кастинга могат да се явят всички момичета и момчета на възраст от 14 до 26 години, които имат желание за развитие в сферата на модата и притежават хармонично тяло, чар и артистичност.
На новите лица освен участие в конкурса “Мис и Мистър Враца 2018” агенцията на Северозапада, ще предостави и възможност за участия в рекламни и музикални клипове, ревюта, промоции, фотосесии, филмови продукции и телевизионни предавания...
Специален гост на церемонията ще е собственика на най-престижния конкурс в страната - “Мис България” Ирина Папазова, и още много популярни личности. Короната на победителката ще бъде предадена от “Мис Враца” - Емилия Иванова, която представи града ни на конкурса “Мис България 2017” и е сред най-популярните модели на XMG.
За допълнителна информация: 0899984531, e-mail: [email protected]
25.10.2018, 13:38 часа
4925 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha