Преглеждат безплатно хора с репродуктивни проблеми в Козлодуй

Преглеждат безплатно хора с репродуктивни проблеми в Козлодуй На 2 ноември 2018 г. ще бъде реализиран вторият етап от инициативата „Надежда пътува”. Тя има за цел да предостави безплатен достъп до специалист по асистирана репродукция на хора с репродуктивни проблеми в най-засегнатите от демографската криза райони на България.
Миналата година тази възможност получиха над 40 двойки от Видин. Сега дестинацията отново е Северозападна България, но този път „Надежда пътува“ ще бъде в Козлодуй.
Д-р Димитър Цветков, специалист по репродуктивна медицина от „Надежда репродуктив – София“, ще консултира безплатно двойки с проблемно забременяване и такива, с повтарящи се спонтанни аборти, които до момента не са провеждали лечение, или които вече са стартирали прегледи и процедури, но се нуждаят от допълнително второ мнение на специалист по репродуктивно здраве.
От безплатните консултации могат да се възползват двойки от Козлодуй и региона, които правят опити за бебе без успех в продължение на 1 година (ако жената е под 35 г.) или 6 месеца (ако жената е над 35 г.), 
започнали са лечение, но се нуждаят от второ мнение от специалист по асистирана репродукция или имат повтарящи се спонтанни аборти.
Необходимо е предварително записване на час до 31 октомври на тел: 0884/ 260 625 (от 9:30 ч. до 17:30 ч.)
Броят на часовете е ограничен.
Консултацията е безплатна, с включен гинекологичен преглед и ехография. Прегледите ще се проведат на 2 ноември от 9.30 часа в медицински център  „Здраве 1” ЕООД
гр. Козлодуй, ул. „Славейков”.
В рамките на инициативата ще се проведе информационна среща заедно с представители на фондация „Искам бебе“. Срещата ще се състои в залата на Община Козлодуй от 12.30 на 2 ноември.
За контакти: Здравка Гергова – 0898/ 866 874.
23.10.2018, 09:45 часа
1064 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha