ППМГ – Враца получи втори европейски знак за качество за eTwinning проект

ППМГ – Враца получи втори европейски знак за качество за eTwinning проект Екипът на проект eTwinning „Раздвижи тялото и ума си - здравословен живот за юношите“ към ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца премина оценката на Европейската комисия и получи и втория знак за успех - Европейски знак за качество. Наградата показва, че проектът е достигнал европейски стандарти на качество и резултатите му ще бъдат споделени в европейския портал www.etwinning.net. 
Наградата се връчва от Централното звено на Програма eTwinning (Central Support Service) в Брюксел на учители, чиито проекти са предложени за Европейския знак за качество от поне две национални агенции в държавите-партньори след етап на отсяване на най-добрите национални кандидатури.
„Изключително се радвам, че нашите ученици откликват на възможността за включване в дейности за международно сътрудничество. Това ги прави по-отворени към света и засилва увереността им в собствените им сили и умения”, сподели г-жа Калина Николова, координатор на проекта. 
Кулминацията на проектните дейности предстои през м. юни 2019 г. с организирането на международна ученическа конференция на тема „Здравословен живот“, чийто домакин ще бъде ППМГ „Акад. Иван Ценов“. 
 
23.10.2018, 10:49 часа
1095 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha