На вниманието на Сотир Цацаров: Индианеца беснее във Враца, магистрати го закрилят

На вниманието на Сотир Цацаров: Индианеца беснее във Враца, магистрати го закрилят Обявеният в събота от МВР за издирване Мариян Весков Динков-Индианеца се оказа, че е един от новите опасни престъпници във Враца, установи разследване на агенция BulNews. Въпреки това 29-годишният бандит е на свобода, като вече има симптомите, че това става благодарение на разпънат над него чадър от местни магистрати. 
По този повод медията ни подготвя официален сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров с молба да бъде проверено лицето Динков, автоморгата „Арап“ на ул. „Георги Бързашки" №16 и случващото се около нея.
Така например ще питаме главния прокурор как така младеж на 29 години има транспортна фирма с 10 автовоза, леки автомобили и части за тях на стойност над 500 бона. Ще бъде любопитно да се установи дали лицето е задържано в страната с крадени автомобили и дали това, например, се е случвало и в Мездра. Ще питаме и дали е задържано в Европа и защо. Ще бъде любопитно да се установи дали преди години е нанесъл жесток побой на човек, заради което е бил осъден на пробация. Очакваме да стане ясно къде работи майка му и дали тя оказва въздействие върху врачанските магистрати, които покриват всичките му престъпления. Ще поискаме публично да се обяви колко пъти и за какво е задържан от органите на МВР и докъде са стигнали разследванията срещу него. Разбира се, ще питаме и кой е прекратявал досега досъдебните производства, ако това се е случвало. Любопитно ще бъде да се работи и по версията, че акцията на СДВР срещу неговата морга е била провалена след есемес, получен от вътрешен човек. Безкрайно интересно ще е и да се установи дали има 3-4 местни полицая на възлови позиции, които всеки месец получават заплата от Индианеца.
Редакцията на агенция BulNews очаква всеки гражданин, който е бил малтретиран от Индианеца, да дойде и да разкаже за своя случай. 
По всичко личи, че е необходимо медията ни спешно да привлече вниманието на обществото и институциите към лицето Мариян Весков Динков, тъй като има всички сигнали, че той може да се превърна в новия убиец във Враца. Реплика на кръвожадния Цофъра, но с далеч повече възможности…
23.10.2018, 14:52 часа
17782 4
Коментари

Бако Чепа

23.10.2018, 18:29 часа
Абе келеш, коя е макети да и го набиа у заднико кога оди по пенуар за топал леп на пазаро?

Гошо

23.10.2018, 16:33 часа
Я па тоо го чувам и виждам за пръв път, сметай колко известен "престъпник" е :D Селски тояги колко щеш

Вбесен гражданин

23.10.2018, 16:02 часа
Мястото на такива престъпници е в затвора. Трябва ли да чакаме да убие някого, за да се събудят заспалите врачански прокурори?! Кой го пази?

6tangata i mastikata

23.10.2018, 15:16 часа
e kakav opasen bandit e too groznik xaxa 500bona i na kartinka gi nee vijdal too pro6liak
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha