От последните минути: „Ауди“ помете стълбове на врачански булевард, кабели и метал се въргалят по асфалта /снимки/

От последните минути: „Ауди“ помете стълбове на врачански булевард, кабели и метал се въргалят по асфалта /снимки/ Загадъчна катастрофа е станала преди минути във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.bg. Лек автомобил „Ауди“ с врачанска регистрация по неясна причина е завил рязко вляво на посоката си на движение по бул. „Васил Кънчов“ и се ударил последователно в 3 стълба за осветление.
На мястото на катастрофата са пристигнали два полицейски екипа, които вече са отцепили част от натоварената улица. Инцидентът е станал близо до митницата и автогарата.
След поредицата от сблъсъци със стълбовете леката кола е със сериозни материални щети, но шофьорът се е отървал невредим. Той така и не успя да обясни на униформените защо е изхвърчал в насрещното движение и причината да удари уличните диреци. В този участък има по две ленти за движение във всяка посока, като шосето е сухо и в идеално състояние.
Заради катастрофата три улични стълба и кабелите между тях се въргалят върху дясната лента на булеварда в посока към стадиона. Очаква се пътна помощ, която да премахне смачкания автомобил от пътното платно, но дотогава през следващите 30 мин. трафикът в този участък ще бъде затруднен.
28.10.2018, 16:42 часа
13737 3
Коментари

удрииии

28.10.2018, 20:04 часа
проверили ли са го да не е къркан,виното вече превря!

лидъл

28.10.2018, 17:24 часа
кога сложиха тия стълбове посредата на пътя?

от лидела съм

28.10.2018, 16:49 часа
стълбовете са виновни,човека си караше нормално и на 4-те платна
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha