Глобиха "Ботев" /Враца/ заради нецензурни скандирания на мача с Пловдив

Глобиха "Ботев" /Враца/ заради нецензурни скандирания на мача с Пловдив Дисциплинарната комисия на БФС наказа врачанския "Ботев" с 2 000 лева след мача със съименика му от Пловдив. Двубоят се изигра в събота на стадион "Огоста" в Монтана и завърши с минимален успех за "канарчетата".
Заради обидни и нецензурни скандирания по текст от дисциплинарния правилник врачани ще платят 1 000 лева. Още толкова те дължат и заради използването на лазери, с които заслепяваха играчи на гостуващия тим по време на срещата.
Санкцията е поредната, която новакът в Първа лига плаща заради част от скандиранията от трибуните. Който е бил на мача обаче е наясно, че глобата е минимално наказание за бруталните скандирания, които и двете агитки си разменяха по време на срещата.
30.10.2018, 15:15 часа
1042 1
Коментари

Безумие

02.11.2018, 19:10 часа
Сашо Ангелов: Ако някой мисли, че можехме да пресираме Ботев (Пд), жестоко се лъже- в други ден очаквайте същите думи и за Черно Море или ако не то ще е, че са се оплашили от името на съперника или, че ще си говорим с някой момчета на висок тон!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha