От последните минути: Шофьорка с джип удари глиган на Криводолско шосе, част от пътя е затворен /снимки/

От последните минути: Шофьорка с джип удари глиган на Криводолско шосе, част от пътя е затворен /снимки/ Докато въоръжени до зъби ловци обикалят горите с мерака да убият поне един глиган, шофьорка успя да демонстрира точен мерник на Криводолско шосе, видя първо репортер на агенция BulNews.
Преди минути водачка на джип „Хонда“ е ударила и убила на място диво прасе, което внезапно се появило на натоварения път. От сблъсъка возилото е със сериозни материални щети в предната лява част. За щастие возещите се в колата две жени са се отървали невредими, като изключим силния уплах от преживения инцидент.
Убитият глиган е около 150 кг., като червата му са се разпилели на около 20 метра по цялото шосе. С него имало и две малки прасета, които обаче се върнали в полето.
Заради катастрофата част от платното в посока Криводол е затворена. На мястото на инцидента има патрул на МВР, който регулира движението към Дунав мост 2. Всеки момент се очаква да пристигне и пътна полиция, която да документира случилото се.
03.11.2018, 11:52 часа
19733 2
Коментари

СвинскоиВинско

03.11.2018, 17:43 часа
Кака е осигурила мръвките за зимата.Ако и винцето и киселото зеленце са готови...ой котьо котъоооо...и Миле Китич !

!!!

03.11.2018, 13:22 часа
Е така се става авджия , дайте и ловен билет та да отсрами некоя ловна дружинка .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha