Безобразие! Наглец затапи тротоар във Враца /снимки/

Безобразие! Наглец затапи тротоар във Враца /снимки/ Пореден случай на безобразно паркиране потресе врачани. Възмутен жител на града изпрати за рубриката „Ти, репортерът“ на агенция BulNews кадри, показващи огромната наглост на врачански шофьор.
Снимките са направени на ул. „Трайко Китанчев“ до ДНА. На тях се вижда спряно по средата на тротоара „Мицубиши“, точно след знак забраняващ паркирането и престоя.
Знаците явно не значат нищо за въпросния шофьор, защото по думите на читателя ни колата стои закотвена на тротоара от три дни. Вместо да спре на паркинга в близост, както всички останали, наглецът най-безцеремонно качил возилото си на тротоара, препречвайки пътя на пешеходците.
„Това е новият рекордьор по нагло паркиране! Как да стане преминаването през тротоара? До кога ще продължава това безумие? Колата седи на същото място без да е мърдана вече 3-ти ден, а знакът е точно пред него. Спрял е буквално върху тротоара и хората го заобикалят минавайки по шосето“, възмущава се читателят ни.
Това е поредното доказателство, че някои шофьори нямат никакво уважение към правилата за движение и не се притесняват, че застрашават с действията си живота на околните.
16.11.2018, 08:21 часа
2025 2
Коментари

Пецко

16.11.2018, 13:21 часа
в градо ни нали уж има паяк къде май за беднитре ни съграйдани може да ги лови а другите баровците нема ги барате майка ви да *** шибана аз управия врачанска долна аз мошеническа мърши долни

Гошо

16.11.2018, 10:28 часа
Чекай д**ба я как не съм го видел да мина с мотичката да го напраа тоо навес на дреб
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha