Врабчетата от ОДК триумфираха на конкурса „Лачени обувки“

Врабчетата от ОДК триумфираха на конкурса „Лачени обувки“ Вокално студио „Детски смях“ триумфира на конкурса „Лачени обувки“ в Берковица.
Гласовитите „врабчета“ на Монтана се завърнаха с 4 първи, 2 втори, 2 трети и 4 поощрителни награди, както и наградата за най-малък участник от подновения фестивал на изкуствата в града под Ком.
Kомпозиторите Хайгашод Агасян и Светослав Лобошки, които заедно с Борислав Мирчев - текстописец и поет, оценяваха представянето на индивидуалните изпълнители и вокални групи в раздел „Музика“.
Освен грамоти и статуетки, отличените певци и групи получиха атрактивни предметни награди. Със съдействието на дарители, организаторите на 28-то издание на фестивала бяха осигурили предметни награди – лаптопи, мобилни телефони, караоке колони с микрофон, безжични слушалки и др.
- 1 място – вокална група „Free Energy“ – първа възрастова група;
- 1 място – вокална група „Детски смях“ – втора възрастова група;
- 1 място – Цветеа Асенова – втора възрастова група;
- 1 място – Магдалена Александрова – трета възрастова група;
- 2 място – Виктория Иванова – втора възрастова група;
- 2 място – Рая Атанасова – трета възрастова група;
- 3 място – Матей – първа възрастова група;
- 3 място – Александра Валериева – трета възрастова група.
Поощрителни награди получиха Сияна Буркхард в първа възрастова група, Рая Пейчева и Анна Димитрова във втора възрастова група и Ивет Николова в трета възрастова група. Наградата за най-малък участник взе 6-годишната Никол Гюрова, на която се падна честта на открие не само гала-концерта, но и да даде старт на конкурсната програма.
Дипломи за отлично представяне в различните възрастови групи получиха Рая Белчева, Никол Илиева, Анна Иванов и Теодора Георгиева.
29.04.2024, 10:54 часа
211 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha