МВР потвърди новината на BulNews за катастрофата на обхода на Враца

МВР потвърди новината на BulNews за катастрофата на обхода на Враца МВР потвърди новината на BulNews.bg за катастрофата на обходния път на Враца снощи. Както единствено медията ни съобщи, виновник за ПТП-то е възрастен човек, който не спрял за знак „Стоп“.

Меле на обхода на Враца! Дядо не спря на „Стоп“ и помете „БМВ“ с дете в него /снимки/

Припомняме, че инцидентът стана към 19 часа на кръстовището между околовръстното и Криводолско шосе. 84-годишен дядо пътувал откъм село Уровене, откъдето е родом, към Враца. Той шофирал лек автомобил „Пежо 405“, а с него пътувала възрастната му съпруга. На кръстовището с обхода той не спрял на знак „Стоп“ и помел движещо се по главния път „БМВ“.
Баварецът е със софийска регистрация и се движел в посока Видин. В него пътувал баща заедно с 4-годишната си дъщеричка. Ударът е бил толкова силен, че колата се въртяла на пътя близо 100 метра. Цяло чудо е, че в този момент насреща не е идвала друга кола или камион и така не се е стигнало до по-сериозен инцидент.
На местопроизшествието пристигнали две линейки. Те откарали в болница столичанинът и детето от „БМВ“-то и 81-годишната баба, която пътувала в „Пежо“-то. Подробности за състоянието на ранените не се съобщават.
Пробите за алкохол на водачите са отрицателни.
 
16.11.2018, 09:46 часа
3403 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha