Хороскоп! Какво вещаят звездите за днес

Хороскоп! Какво вещаят звездите за днес Овен
Изключително напрегнат ден, характерен със силна нервност и пречки при реализацията на целите, но така или иначе ще трябва да положите усилие и да се справите.
За друга група от Овните се очертават добри условия и напълно противоположни събития подчертаващи успешна реализация на целите и безпроблемно отстраняване на проблемите. Днес действате така, че да не губите ценно време. Оставете околните сами да се справят с делата си и обърнете повече внимание на своите. Предстои ви промяна, към която се стремите от доста време насам. Стабилизирате финансовото си състояние, и това се отразява благотворно на самочувствието ви. Днес може да станете предмет на подигравки, въпреки че това не означава, че правите нещата неправилно. Бог е с вас, пък околните нека си се шегуват колкото си искат, то си е за тяхна сметка.
Телец
Неприятното днес е, че силно интересуващ ви въпрос, чиято реализация сте уговорили почти на сто процента, ще се провали поради нечие негативно вмешателство в делата ви.  За действащите в средите на бизнеса се очертават много силни разногласия, придружени с тежки и много лоши удари. Днес ще успеете да свършите всичко, което сте си наумили единствено в случай, че не взимате под внимание мнението на околните. Възможно е те да имат желания противоположни на вашите, така че не изневерявайте на себе си. Още повече, че вие сте тези, които крепите семейството и дома. Повече старание – повече шанс за утвърждаване и напредък в кариерата. Поуморили сте доста и вечерта е време за реалксация. Едно пътешествие, макар и само по картата е идеално решение. А защо не по магазините и есенните изложения, те могат да са много вдъхновяващи. 
Близнаци
Събота се характеризира с добри възможности за парични печалби, и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация.
При други се очертава остра свада в деловото партньорство. Ако не овладеете събитията ще последва раздяла. Очаква ви един напрегнат ден, през който ще ви се налага да мислите за много неща наведнъж. Възможно е да пропуснете нещо, затова се старайте да бъдете максимално концентрирани. За да сте сигурни, че всички разбират правилно възгледите ви, излагайте ги възможно най-ясно. Предстои ви приятно прекарване в приятелска компания. Не се разочаровайте от приятелите си само защото не са на вашето мнение. През втората половина на деня може да имате добри финансови постъпления, а това ще подобри настроението ви. 
Рак
Раците разполагат с много силен шанс за добри печалби и с не по-молко изразителна възможност за стабилизация на социалните си позиции, но се прокрадват и някои негативни влияния, които може да осуетят градивните ви намерения. Най-яркото от тях е избухването на противоречия. Вниманието върху работните ви ангажименти няма да възпрепятства грижите по предстоящото ви пътуване. Достатъчно взискателни ще бъдете към подробностите, като не пренебрегнете нищо, от което ще се нуждаете по време на почивката си. Днес до такава степен лесно ще се справяте с проблемите, колкото и да са сложни, че като нищо цяла върволица от нуждаещи се ще се нареди пред вас за помощ.
Лъв
Най-важното за успеха на Лъвовете е да действат коректно. Този стил ще ви разкрие чудесни възможности за реализация, които е добре да последвате.
Решите ли да хитрувате и да прилагате шаблони за измами, вместо гарантирания успех ще последват доста неприятности, кото ще донесат остри проблеми на мнозина. Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.Голяма роля днес ще играят хора, от които зависите финансово. Много е важно да сте мобилизирани още от сутринта, за да свършите добро, онова което сте замислили.
Дева
И при вас както за Лъвовете, условията за успешна реализация на целите зависят от почтеността и честността. Едва ли ще имате проблем с тези две качества.
Пренебрегнете ли, ще последват остри словесни сблъсъци, които безусловно ще възпрепятстват постигането на разбирателство, а нервното ви напрежение ще нарасне неимоверно. Не ви се поемат повече ангажименти, а и имате доста да наваксвате. Ще бъдете толерирани във всичко, така че не се щадете. Кратки пътувания, срещи с роднини или сезонна работа ще запълни деня на мнозина от вас. Ще имате изразен късмет и при хазартни игри.
Везни
Везните разполагат с хубави възможности за стабилизация и осъществяване на деловите задачи за деня, но и с чевръсти врагове, които усърдно ще вредят на реализацията ви.
Не възникват неотразими неприятности, но ще загубите много време докато разчистите подобаващо досадните пречки. Починете си и не се захващайте с нищо, което би ви натоварило. Не бездействате, а си почивайте, правейки неща, които са ви приятни. Запознанство с популярна личност ще ви донесе настроение. Поканете приятели на вечеря. Забавленията в приятна компания ви тонизират и зареждат с положителни емоции. Днес светът ще е точно такъв, какъвто сте желали да го видите.Разбира се в границите на възможното. Възползвайте се от това пълноценно, защото няма да е за дълго.
Скорпион
Напрежението на Скорпионите ще е високо през този ден, но ще поддържат вътрешното си равновесие на ниво, и дори ще се освободят от фактори, които дълго време са спирали движението им напред.
Ярък успех за пътуващите по извън страната. Късметът на всички от знака е силен. Ще имате избор по отношение на бъдещи участия и от вас зависи на кое ще отдадете предимство. В професионален план ще изпъквате с находчиви решения, което ще ви осигури нови поръчки и по-добри доходи. По свой начин усилията ви ще се отразят положително на връзката ви и това ще ви сближи повече. Сякаш специално проектиран е този ден. Мечтайте, играйте, забавлявайте се колкото ви душа иска. Само не създавайте ненужни драми, че ще развалите цялата красота на деня. 
Стрелец
Променлив ден, през който ситуациите бързо ще преминават от едно към друго развитие. В делови план ще действате сполучливо, каквито ще са и контактите в близкия кръг, но денят е изпълнен с кавги и острота.
Реализацията в материалната сфера ще бъде спряна от външна намеса. Работата ви днес е възможно да остане на заден план, тъй като околните прекалено много ви занимават с личните си проблеми, към които вие не можете да бъдете безучастни. Не пренебрегвайте предложението на колега, което може да открие през вас бленувани перспективи. Обмислете добре действията си в личен план, прекалено непоследователно действате напоследък. Доста емоционално ще приемате всичко, което се случва, а е добре да се опитате да сте безпристрастни. Чувството ви за справедливост и чувството ви за собственост ще се борят в душата ви. Хармонизирайте ги, вместо да ги противопоставяте, не правете този ден фатален.
Козирог
При вас картината не е по-различна от тази за предния знак. Надежда за реализация на целите не липсва, но ситуацията е много напрегната.
Кавгите ще са доста остри, и въпреки активните действия за отстраняването на проблемите, вероятността да го сторите успешно е ограничена и силно занижена. Каквито и притеснения да ви вълнуват днес, подготвени сте и ще се справите с всичко, което възникне. Ще се възползвате от помощта на някой, който безкористно ще ви я предложи. За хората измежду вас, които се занимават с обществена и социална дейност, на дневен ред ще бъде решаване на проблем, който не търпи отлагане. Днес ще изпитате огромно желание да се пошегувате с някого. Положете максимални усилия, за да не ви върне после жертвата с един успешен майтап, защото последствия определено ще има. 
Водолей
Много неприятен ден, подчертаващ нестабилността на голям процент от Водолеите, и опасността от остри кавги с околните, които при някои ще доведат до дилема в службата или другаде.
Особено неприятни ситуации с важни последици се очертават в бизнеса. Осъществяването на намерение, което отдавна отлагате ще ви занимава днес. Имате всичко необходимо за да го приключите резултатно за вас. Информация, касаеща плановете на близък човек, ще ви заинтригува и вас. Не бъдете прекалено емоционални, обуздайте поривите си. Извечната борба между здравия смисъл и полетите на душата днес може да ви извади извън нерви.Постарайте се да не хабите много сили в тази неравна борба и без друго победителят ви е известен. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план.
Риби
Събота говори за много неудобства, а преобладаващата част от Рибите не са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират невъздържаност. В много случаи дори и чиста агресия.
С малко повече такт ще имате шанс за реализация на целите, но е съмнително, че ще приемете препоръката. Свободолюбивият ви дух няма да позволи каквато и да е намеса в делата ви, нито пък в мисленето ви. Верни на себе си, ще покажете воля и последователност в отстояване на позициите си. Но това няма да попречи на доброто ви сърце и с готовност ще откликнете на нуждите на някой, който на мига ще се възползва от вас. Пред вас отново стои въпроса за правилното разпределение между труда и почивката. Ще ви се иска още днес да избягате от задълженията си, но поне гледайте да е незабелязано. 
 
17.11.2018, 08:13 часа
3097 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha